Service van 5pm

YouTube Training & Inspiratiesessie

Hoe ga ik aan de slag met YouTube?

Hoe werkt het algoritme van YouTube? Hoe zorg je ervoor dat gebruikers specifiek naar jouw video kijken? En hoe werkt Content ID precies? Tijdens een 5PM training of inspiratiesessie over YouTube leren we de kneepjes van het vak.

We vertellen graag meer

In onze inspiratiesessies laten wij een bedrijf kennismaken met de kansen en mogelijkheden van YouTube. Het doel van deze sessies is dan ook het enthousiasmeren van het team en samen nadenken over de kansen voor het bedrijf op YouTube. Uiteraard worden onze sessies dan ook volledig toegespitst op jullie bedrijf zodat het team hier vervolgens direct mee aan de slag kan.

In onze trainingen duiken we dieper de stof in en leren we je alles over de verschillende mogelijkheden binnen YouTube. Met de channel management training vertellen wij alles over wat er bij het beheren van een YouTube kanaal komt kijken. Van het optimaal uploaden van een video tot het beschermen van de content, alles komt aan bod. Doel van deze training is dan ook om ervoor te zorgen dat het team vanaf dat moment het beheer van het kanaal volledig intern kan oppakken. Uiteraard bieden wij onze trainingen aan in verschillende niveaus zodat deze altijd aansluiten bij de huidige kennis binnen het bedrijf.

We leren je graag meer over YouTube

We bieden trainingen en inspiratiesessies voor beginners, gevorderden of experts. Hoe ver we de diepte in gaan bepaalt u zelf. Afhankelijk van de gewenste duur van de training of inspiratiesessie bekijken we wat er mogelijk is.

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?