services van 5pm

YouTube Strategie

Wat is een YouTube Strategie?

Wie goed wil presteren op YouTube, moet slim zijn en dus een juiste strategie hebben om goed van start te kunnen gaan. Enkel een kanaal hebben en video’s uploaden is daarvoor niet voldoende. 5PM helpt graag om een succesvolle YouTube Strategie te ontwikkelen. Van SEO tot thumbnails en van content tot distributie. Onze strategen en YouTube consultants werken intensief samen met de klant om op basis van data een sterke en effectieve strategie neer te leggen.

We vertellen graag meer

Hoe creëer ik een succesvol YouTube-kanaal? Met een volledige YouTube-strategie! 
Hierin vind je alles van jouw kanaal, gekozen op basis van een grondige analyse. Hoe ziet zoiets eruit? We starten met een analyse van het kanaal. Hieruit komen goede punten, maar ook zeker verbeterpunten. Voor de verbeterpunten leveren we concrete aanbevelingen om meer resultaat te halen. Het resultaat van een slim kanaal waarop de content gevonden wordt door de doelgroep. Er wordt een strategie uitgedacht hoe het desbetreffende kanaal (o.b.v. SEO, vormgeving, content en distributie) beter kan presteren. Uiteraard doen we dit in samenspraak en sparren we waar nodig!

We helpen je aan een professioneel YouTube-kanaal

Van een volledige analyse van het kanaal, de playlists en video’s tot een complete analyse van de laatste analytics ervan. Dankzij data leer je op een nieuwe manier naar de wereld kijken. 5PM vertaalt dit vervolgens door in een strategie op jouw Youtube-kanaal. 

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?