Service van 5pm

YouTube Review

Wat is een YouTube Review?

Simpel gezegd kun je zonder een grondige review geen goed ingericht YouTube kanaal hebben. Een analyse van het kanaal moet ervoor zorgen dat jij zeker weet dat je het maximale uit YouTube haalt. Bij 5PM worden we blij van het zo goed mogelijk inrichten van een kanaal.

We vertellen graag meer

Zonder dat je het misschien weet, zijn er vaak genoeg functies op een kanaal die nóg beter kunnen. Wat wij daaraan kunnen doen? Aan de hand van een lijst met meer dan honderd onderdelen, analyseert de YouTube Consultant het kanaal. Deze lijst is door 5PM ontwikkeld en geeft een representatief beeld van de status van het kanaal. Op basis van de verbeterpunten starten we met de optimalisatie van het kanaal. De review en optimalisatie leggen een sterk fundament neer voor het YouTube kanaal. Vanuit hier kan verder onderzocht worden hoe de juiste content gecreëerd of gedistribueerd wordt.

We helpen je aan een professioneel YouTube-kanaal

Van een volledige analyse van het kanaal, de playlists en video’s tot een complete analyse van de laatste analytics ervan. Aan de hand van een rapport met verbeterpunten, ga je samen met de YouTube Consultant aan de slag!

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?