Onze services

YouTube Strategy & Service Agency

Wat doet 5PM?

5PM helpt uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen samen met de klant voor meer views, kijktijd, advertentieomzet en meer leads en conversies. In 2018 zijn we gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt voor uitgevers en merken. Kansen die we samen benutten! Benieuwd naar onze diensten? Bekijk ze hieronder.

A YouTube Strategy & Service Agency

YouTube Strategie

Zonder strategie, geen langdurige impact. Daarom helpen wij onze klanten met een content-, distributie- en/of conversiestrategie op YouTube.

YouTube Optimalisatie

Wij maken YouTube-kanalen, YouTube-afspeellijsten en YouTube-video’s beter vindbaar. Ook zorgen we ervoor dat de video vaker wordt aanbevolen, wat resulteert in hogere rankings, meer views en een hoger rendement op YouTube.

YouTube Channel Management

We helpen niet alleen met een (nieuwe) strategie, maar ook met de uitrol en implementatie daarvan. Is daar hulp bij nodig? Onze YouTube Consultants kunnen daar bij helpen.

Digital Rights Management

Wij beschermen en beheren jouw content op YouTube (en Facebook) voor volledige controle en meer inkomsten.

Creative Content Support

We bieden creatieve ondersteuning bij het ontwikkelen en produceren van de perfecte how-to video. Of bedenken creatieve concepten en formats voor je YouTube kanaal op basis van data en kennis.

YouTube Review

Op meer dan 100 punten wordt je kanaal geanalyseerd. We kijken waar verbeterpunten liggen en leveren concrete aanbevelingen om meer resultaat te halen.

Data Driven Content Creatie

Creëer video content gebaseerd op data & insights. Niet op onderbuikgevoel. Wij geven aan de hand van een grondig onderzoek concrete aanbevelingen welke YouTube content de grootste kans heeft om hoog te ranken in Google en YouTube! Zodat je altijd met de juiste content onderwerpen aan de slag gaat!

YouTube Advertising

Benieuwd hoe je slim en effectief moet adverteren op YouTube? Wij kunnen daarbij helpen. Met onze specifieke kennis van adverteren op YouTube richten wij de campagnes optimaal in: van strategie tot executie en evaluatie. Wij hebben alles in huis om YouTube voor jouw merk succesvol in te zetten.

Trainingen en Inspiratiesessies

Wij delen onze kennis en passie ook in de vorm van trainingen en inspiratiesessies. Altijd actueel, maar vooral diepgaand en compleet!

5PM Advertising Netwerk

Hogere CPM’s en dus meer advertentie-inkomsten op YouTube? Sluit het YouTube-kanaal aan op ons Premium Advertising Netwerk!

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer rendement uit YouTube?