Masterclasses

Hoe zien de 5PM Masterclasses eruit?

Tijdens een masterclass van 5PM leren we je in twee en een half uur alle kneepjes van een specifiek thema binnen YouTube. Dat kan gaan over het genereren van meer leads via advertenties op YouTube, maar dat kan ook gaan over de beste vormgeving voor jouw kanaal. Een van de YouTube Consultants neemt je mee in de wondere wereld van YouTube, vertelt je alles over het algoritme, behandelt cases en laat zien hoe je zelf aan de slag kunt. Na een intensieve sessie sluiten we de middag af met een borrel aan de bar van ons kantoor waar je samen met de andere deelnemers kunt nabespreken wat je die dag hebt geleerd!

YouTube Advertising: zo genereer je leads op YouTube

Van bereik tot leadgeneratie met behulp van YouTube content! Leer in één middag hoe je meer leads uit YouTube haalt middels advertising en slimme content.

Lees meer

YouTube advertising: van bereik tot leadgeneratie.

Bijna driekwart van de Nederlandse bevolking wordt maandelijks bereikt op YouTube. De kans is dus groot dat ook jouw doelgroep zich bevindt op het grootste videoplatform ter wereld. Ben jij of is jouw merk al actief op YouTube?

Kom dan naar de masterclass over adverteren op YouTube.  Hierin vertellen we waarom jij als merk zijnde niet langer afwezig kan en mag zijn op YouTube. De reden is simpel: jouw doelgroep kan niet wachten om geïnspireerd en geactiveerd te worden. Een theoretische sessie met unieke mogelijkheden die YouTube biedt aan merken en uitgevers op het gebied van advertising. Tevens wordt duidelijk hoe YouTube niet alleen een significante rol kan spelen bovenaan de funnel, maar ook zeker onderaan de funnel. YouTube is namelijk niet langer het platform om simpelweg je TVC door te plaatsen en zo extra bereik te genereren. Of je nu een community wilt bouwen op YouTube, fysieke producten wilt verkopen of e-mailadressen wil vergaren, het is mogelijk. Benieuwd hoe jij de juiste mensen bereikt en deze vervolgens activeert in welke vorm dan ook? Geef je dan op!

Wanneer: donderdag 28 november 2019
Waar: 5PM
Kosten: 249,- euro (excl. btw)
YouTube Advertising Specialist: Less

 

YouTube SEO: zo rankt jouw video op #1

Tijdens deze masterclass laten we je zien hoe je zo veel mogelijk uit jouw video’s op YouTube kunt halen, maar vooral hoe je als merk of kanaal op #1 scoort in de YouTube-zoekmachine.

Lees meer

Als je veel tijd en moeite in een goede video steekt, wil je natuurlijk ook dat deze door zoveel mogelijk kijkers gezien wordt. Tijdens deze masterclass leer je in een paar uur hoe je ervoor zorgt dat jouw video bovenaan in de zoekresultaten komt! YouTube is het grootste VOD-platform ter wereld en groeit nog steeds exponentieel. Inmiddels zijn er dan ook ruim 2 miljard mensen per maand ingelogd op het platform. Logisch dat je als uitgever of merk aanwezig wilt zijn om deze doelgroep te bereiken. De populariteit van YouTube betekent ook dat er inmiddels flink wat concurrentie aanwezig is op het platform. Het uploaden van een goede video is dan ook niet meer voldoende om veel views te behalen. En dat is zonde, want goede content verdient het om gezien te worden. Tijdens onze masterclass YouTube SEO leert onze YouTube Consultant je alles om ervoor te zorgen dat jouw video wél bovenaan komt in de zoekresultaten. Zo behandelen we onder andere de werking van het YouTube algoritme, leren we je hoe je de beste zoekwoorden kiest voor jouw video en geven we tips om zoveel mogelijk bereik te halen. Geïnteresseerd? Meld je dan onderaan deze pagina aan!

Wanneer: donderdag 13 februari 2020
Waar: 5PM
Kosten: 249,- euro (excl. BTW)
YouTube Consultant: Mio

u

YouTube Content: hoe maak je de perfecte how-to?

Leer in één middag hoe je jouw how-to video’s inricht, op zo’n manier dat het algoritme er blij van wordt!

Lees meer

Tijdens de masterclass ‘Hoe maak je de perfecte YouTube how-to?’ leert onze YouTube Consultant jou de kneepjes van het vak. Hij laat je zien hoe een how-to video op YouTube het beste werkt, uit welke onderdelen de video moet bestaan en hij laat je zien welke lengte ideaal werkt op YouTube! Wist je bijvoorbeeld dat langere content op YouTube juist veel beter is voor het succes van jouw video? Dit en nog veel meer gaat de consultant jou vertellen.

Na een uitgebreide uitleg over de verschillende onderdelen van een perfecte how-to op YouTube laten we je zien hoe andere bedrijven je al zijn voorgegaan. Welke uitdagingen kwamen zij tegen tijdens de ontwikkeling van de how to’s? En misschien wel het allerbelangrijkste: wat heeft het hen opgeleverd? Was dit succes op de korte termijn of juist op lange termijn? Welke KPI’s kun je überhaupt meten voor het succes van how to’s op YouTube? Benieuwd geworden? Geef je dan op!

Wanneer: donderdag 16 januari 2020
Waar: 5PM
Kosten: 249,- euro (excl. btw)
YouTube Consultant: Stef

 

YouTube Design: zo zorg je voor een representatief YouTube-kanaal

Tijdens deze masterclass, leer je alle ins- & outs van de vormgeving van YouTube. Waarom zijn een thumbnail, banner én de opening van jouw video zo belangrijk voor het YouTube-algoritme en hoe geef je deze perfect vorm?

Lees meer

Leer in één middag hoe je jouw YouTube-kanaal representatief neerzet. In de masterclass ‘YouTube Design’, leert onze YouTube Consultant je alles over de vormgeving van een kanaal. Ze vertelt je waarom een thumbnail zo belangrijk is voor het YouTube-algoritme en je kanaal, maar ook waarom een titel en de opening van een video in combinatie met de thumb zo belangrijk is. Dit, maar nog veel meer zal onze consultant jou vertellen!

Na een uitgebreide uitleg over YouTube Design, gaan we samen aan het werk. Hoe zien de thumbnails op jouw kanaal eruit? Wat zijn de do’s and don’ts? Hoe kunnen jouw thumbnails (en titels) beter of waarom zijn ze al perfect? En wat zou dit jou kunnen opleveren? Benieuwd geworden? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de Masterclass!

Wanneer: donderdag 19 maart 2020
Waar: 5PM, Amsterdam
Kosten: 249,- euro (excl. btw)
YouTube Consultant: Yara

 

Een succesvol YouTube-kanaal inrichten doe je niet zomaar. De masterclasses bieden jou de juiste hulp en kennis!

Meer informatie

Wat zijn de kosten van de 5PM Masterclasses?

Voor een bedrag van 249,- euro kun jij je aanmelden voor een van de onderwerpen die jij interessant vindt.

Wanneer vinden de 5PM Masterclasses plaats?

Masterclass YouTube Advertising: donderdag 28 november, 15:00 – 17:30
Masterclass YouTube Content: donderdag 16 januari, 15:00 – 17:30
Masterclass YouTube SEO: donderdag 13 februari, 15:00 – 17:30
Masterclass YouTube Design: donderdag 19 maart, 15:00 – 17:30

Waar vinden de 5PM Masterclasses plaats?

@5PM, Baarsjesweg 198 Amsterdam. 

Na de 5PM Masterclasses:

  • Ben je compleet op de hoogte van de laatste trends rondom het thema van de masterclass.
  • Heb je een inspirerende middag gehad met leerzame cases.
  • Wandel je met bruikbare tips ons kantoor uit.
  • Heb je een gezellige afsluitende borrel gehad!

Meld je aan voor de 5PM Masterclass Adverteren op YouTube!

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor de andere masterclasses. Geef hieronder aan welke masterclass jij wilt volgen, en we nemen contact met je op!

7 + 8 =

Liever meteen contact?

Onze locatie

Baarsjesweg 198
1057 HR, Amsterdam

 

Wanneer we op kantoor zijn

Maandag tot vrijdag: 9AM – 5PM
Zaterdag en zondag: Gesloten

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?